#kućazaodmorBajka

#kuća za odmorČarolija

#Bajka

#Čarolija

Kućni red – uvjeti korištenja

upoznajte se sa osnovnim pravilima prilikom boravka kod nas…  

Dobro nam došli!

Da bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume molimo da se upoznate s kućnim redom. Prilikom potvrde rezervacije podrazumijeva se da ste s njime upoznati i suglasni, te da ćete ga se u potpunosti pridržavati. Nepridržavanje kućnog reda može rezultirati otkazom rezervacije te naplatom pune cijene boravka bez obzira na raniji prisilni odlazak.

Pridržavanje Kućnog reda je nešto što se očekuje od svakog gosta.

Osobni dokumenti

Prilikom dolaska u smještajni objekt gosti ustupaju domaćinu objekta osobne dokumente (osobne iskaznice ili putovnice) svih osoba koje koriste usluge smještaja radi prijave gostiju u aplikaciju Evisitor. Osobni dokumenti biti će odmah vraćeni vlasniku.

Registracija boravka gosta

Domaćin je dužan Vaš boravak registrirati kako je to regulirano njegovim obavezama prema nadležnim državnim organima Republike Hrvatske, Zakonu o boravišnoj pristojbi i Zakonu o boravku stranaca.

Troškovi prijave boravka

Troškove zakupa smještaja plaćate osobno domaćinu uplatom na žiro račun pri rezervaciji ili drugim oglašivačima ukoliko je apartman rezerviran putem istih (Booking.com, Airbmb, Kupi me). Plaćanje se vrši u kunama ili eurima prema važećem i ovjerenom cjeniku usluga za tekuću godinu koji je istaknut u smještajnoj jedinici odnosno umanjen za akcijsku cijenu ukoliko je postojeća. Račun će biti izdan gostu pri dolasku u objekt.

Održavanje čistoće i higijene kuće

U cijenu su uključeni ručnici, posteljina, kuhinjske krpe, toaletni papir, higijenske potrepštine (hotelska kozmetika), sredstva za čišćenje i pranje posuđa. 

Posteljina se mijenja kod svake smjene gostiju, a gostima koji ostaju više od 7 dana daje se čista posteljina svakih 4 dana koju gosti sami mijenjaju. Svaki gost na raspolaganju ima jedan veliki i srednji ručnik te dodatni ručnik koji se nalazi u kupaonici. Dostatna količina ručnika nalazi se u sobi gosta u sklopu smještajne jedinice. Upotrijebljeni ručnici se ostavljaju u smještajnom objektu kako bi ih domaćin mogao dati na pranje.

U vrijeme korištenja kuće za odmor dužni ste sami održavati higijenu i čistoću, te odlagati kućni otpad na određeno mjesto u kući (u kupaonici i u kuhinji). Velika zbirna kanta za odlaganje otpada nalazi se pored vanjske terase u ostavi koja služi kao dodatno spremište gostima, a u kojoj se nalaze drva za ogrijev, sredstva za čišćenje i metle. 

Molimo goste da čuvaju okoliš, da čuvaju iznajmljenu smještajnu jedinicu i odnose se obzirno prema namještaju i opremi u interijeru i eksterijeru kuće.

Ulazak domaćina u kuću

Domaćin nema pravo bez najave i dopuštenja ili u odsutnosti gosta ulaziti u iznajmljenu kuću za odmor, niti dirati i koristiti osobnu imovinu gosta. Domaćin može ući u objekt bez prisutnosti gosta samo u slučajevima kada ima opravdanu sumnju da objektu ili imovini gosta prijeti opasnost te kada opravdano sumnja na grubo kršenje pravila kućnog reda. O svom ulasku vlasnik je dužan izvijestiti goste u prvom slijedećem kontaktu. U slučaju opravdane sumnje domaćina da je bila napravljena šteta i kada opravdano sumnja na kršenje pravila kućnog reda, gosti su obavezni omogućiti mu ulazak u smještajnu jedinicu radi provjere.

Informacije i pomoć gostu

Domaćin će vam pružiti pomoć i dati željene informacije tijekom Vašeg boravka. Domaćin nije obavezan niti odgovoran za organiziranje slobodnog vremena i animaciju gosta. 

Imovina gosta

Umoljavaju se gosti da vode brigu o svojim stvarima i dragocjenostima ostavljenim u smještajnoj jedinici jer domaćin ne odgovara za njihov eventualni nestanak. Domaćin će učiniti sve u njegovoj mogućnosti da istu zaštiti i upozori gosta o mogućim opasnostima. Također, molimo Vas da ne ostavljate vrijedne stvari u automobilima.

Kućni ljubimci

BAJKA – Dovođenje kućnih ljubimaca (psi, mačke, ptice i sl.) u kuću nije dozvoljeno bez dozvole domaćina. Boravak ljubimaca u kući može dozvoliti isključivo domaćin uz nadoplatu po važećem cjeniku.

ČAROLIJA – boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen

Sigurnost kuće

U kuću nije dopušteno unositi oružje, lako zapaljive i eksplozivne tvari i tvari s jakim ili neugodnim mirisom. Nadalje, u kuću nije dozvoljeno unositi električna trošila za koja niste dobili suglasnost domaćina. Utrošak električne energije koji je u cijeni smještaja ne predviđa neuobičajene dodatne aparate na struju, te će se za svako trošilo pronađeno u stanu naplatiti dodatni troškovi električne energije razmjerni potrošnji, bez obzira jesu li upotrebljavani ili ne. Ovo se pravilo ne odnosi na električna trošila za osobnu njegu.

Kada izlaze vani, molimo goste da isključe električna trošila (osim eventualno jednog rasvijetnog tijela), da zatvore slavine, zatvore prozore i zaključaju vrata. 

Noćni mir

Za vrijeme noćnog odmora, u vremenu od 22,00 do 08,00 sati, buka nije poželjna u objektu i neposrednoj okućnici odnosno na terasi, dvorištu i vrtu, zbog smetanja susjedima.

Kršenje kućnog reda (galama, nered, buka), daju za pravo domaćinu da Vam uskrati boravak na Vašu štetu.

Osim što se apelira na primjereno ponašanje odraslih, molimo pripazite i na ponašanje djece prilikom igre, a posebno na stvaranje propuha i lupanje vratima.

Dovođenje neprijavljenih gostiju

Osobama koje nisu gosti iznajmljenog smještaja nije dozvoljen dolazak, noćenje ili cjelodnevni boravak kao niti korištenje inventara bez dopuštenja domaćina. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili nisu najavljene domaćin ima puno pravo otkaza smještaja svim gostima. 

Naknada štete domaćinu

Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini morati će domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Nije dozvoljeno udaljavanje pokućstva i uređaja bez posebne dozvole. Molimo za odgovorno ponašanje i rukovanje. Na dan odlaska gost je obavezan osobno pozvati domaćina da uz njegovo prisustvo pregleda korišteni objekt i kućne aparate kako bi dokazao da nije počinio štetu. Eventualnu štetu dužni ste nadoknaditi na licu mjesta. Tek tada gost ima pravo napustiti smještaj. Sva počinjena šteta koja po odlasku nije prijavljena potraživati će se naknadno od gosta sudskim putem. 

Kvar na opremi ili uređaju

U slučaju kvara na opremi ili uređajima u sklopu smještajne jedinice, molimo vas da odmah obavijestite domaćina, te će se isti nastojati ukloniti u najkraćem mogućem roku.

Dolazak i odlazak

Smještajna jedinica je na raspolaganju od 14.00 sati na dan dolaska i do 11.00 sati na dan odlaska. Ljubazno Vas molimo da na dan odlaska napustite smještaj do 11,00 sati kako bi on bio očišćen i pripremljen za druge goste koji dolaze nakon Vas i imaju pravo ulaska od 14,00 sati. Zadržavanje u apartmanu nakon 11,00 sati bezuvjetno povlači plaćanje još 50 % dnevne cijene bez mogućnosti daljnjeg boravka u smještajnoj jedinici. Ključevi se moraju vratiti po isteku boravka.

U koliko je to moguće domaćin može dozvoliti i raniji ulazak odnosno dulji boravak u objektu, ali sve isključivo po njegovoj odluci.

Objekt kojeg ste unajmili obavezni ste ostaviti u stanju kakvog ste ga i zatekli na dolasku – čistog, urednog i neoštećenog. Temeljito uređenje i čišćenje kuće vrši domaćin pri svakoj smjeni gostiju.

Nepridržavanje kućnog reda

Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i osnovnih pravila ponašanja te remeti mir bezuvjetno će se otkazati smještaj bez povrata novca, a sve u svrhu zaštite svoje imovine te sprječavanje radnji koje bi mogle imati kao posljedicu fizičku povredu gostiju, sve zbog nepoštivanja kućnog reda i osnovnih pravila ponašanja u kući. U slučaju otkaza smještaja od strane domaćina zbog povrede pravila kućnog reda gostu će biti naplaćen cjelokupni iznos rezerviranog razdoblja, bez obzira na kraći boravak.

Pušenje

U kući nije dozvoljeno pušenje. Svim pušačima predlažemo da za pušenje koriste prostor na terasi uz upotrebu pepeljara.

Iz sigurnosnih razloga molimo na krajnji OPREZ prilikom paljenja dekorativnih svjeća. Svakako uzmite u obzir moguće opasnosti od požara.

Loženje vatre

Nije dozvoljeno loženje vatre izvan za to određenih mjesta. Vatra se može ložiti u kaminu dnevnog boravka, u vanjskom roštilju pored potoka. Pravljenje roštilja nije dozvoljeno u kaminu u kući.

Molimo na poseban oprez prilikom korištena kamina u dnevnom boravku te pri korištenju vanjskog roštilja. Provjerite da je vatra ugašena prilikom napuštanja kuće i ne ostavljajte ložišta bez nadzora.

Pepeo molimo da ne ubacujete u kantu za smeće već ostavite u ložištu.

Otkaz boravka od strane domaćina

U slučaju otkaza smještaja od strane domaćina zbog povrede pravila kućnog reda gostu će biti naplaćen cjelokupni iznos rezerviranog razdoblja, bez obzira na kraći boravak.

Prekid boravka od strane gosta

Ukoliko prekinete Vaš ugovoreni boravak ranije od ugovorenog ili rezerviranog termina, dužni ste platiti boravak kako je bilo to dogovoreno i rezervirano. 

Vrijeme plaćanja cijene smještaja

Cijena boravka u kući za odmor za cijelo ugovoreno razdoblje naplaćuje se prije početka uporabe istih po javno istaknutom i važećem cjeniku koji u sebi sadrži: smještaj, opskrbu hladnom i toplom vodom, električnom energijom, održavanje temperature u unutrašnjosti prostorije do ugodne razine, energijom za kuhanje, mijenjanje rublja i sitnog inventara, parkirno mjesto, prostor za dodatnu opremu prema kategoriji.

Iznajmljivač je obvezan “napisati i izdati račun” za pruženu uslugu kako je to zakonom propisano. 

Upoznavanje sa kućnim redom i eventualni sporovi

Početkom korištenja smještaja podrazumijeva se da je gost upoznat s kućnim redom i da pristaje na obaveze i uvjete ovdje istaknute. Svi sporovi koji se ne mogu interno riješiti s domaćinom biti će riješeni intervencijom policije ili suda u Jastrebarskom. Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Naknadne reklamacije ne uvažavamo. Ukoliko gost ne prihvaća ove odredbe obavezan je napustiti smještaj. Ovaj kućni red sastavljen je u skladu s općim uzancama u turizmu i prema općim standardima u turizmu.

Knjiga utisaka

Molimo Vas da Vaše dojmove upišete u Knjigu utisaka koja se nalazi u objektu. Vaše sugestije pomoći će nam da ubuduće budemo još kvalitetniji.

Sukladno čl. 10. st. 3. Zakona o zaštiti potrošača („Narodne novine“, br. 41/14, 110/15) obavještavamo potrošače da prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na pruženu uslugu mogu podnijeti u pisanom obliku e-mail adresu: bajka@fairytalecom.hr.

Izjava o privatnosti

PRIVATNOST NAŠIH KLIJENATA IZRAZITO NAM JE VAŽNA PA ZAŠTITU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA SHVAĆAMO VRLO OZBILJNO I ČINIMO SVE KAKO BISMO SAČUVALI POVJERLJIVOST VAŠIH OSOBNIH PODATAKA. OVOM IZJAVOM O PRIVATNOSTI ŽELIMO VAS UPOZNATI S NAŠIM SIGURNOSNIM MJERAMA.

 

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti sastavljena su kako bi služila onima koji su zabrinuti kako se njihovi osobni podaci koriste na Internetu.

Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca. Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste jasno razumjeli kako ćemo prikupljati, koristiti, štititi ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke na našoj web stranici.

Pravila privatnosti

Korisnik posjetom www.fairytale.com.hr web stranicama potvrđuje da je pročitao i da u cijelosti prihvaća ove Uvjete korištenja web stranice www.fairytale.com.hr (dalje u tekstu: Uvjeti korištenja), svakim korištenjem www.fairytale.com.hr, korisnik potvrđuje da je u tome trenutku upoznat s aktualnom verzijom Uvjeta korištenja i da iste u cijelosti prihvaća.

Prihvaćanjem Uvjeta korištenja Korisnik (dalje u tekstu: domaćin) daje Privatnom iznajmljivaču Damiru Miljkoviću (dalje u tekstu: domaćin) suglasnost da smije podatke dostavljene prilikom registracije u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka obrađivati u svrhu registracije, odnosno ispunjavanja prava i obveza temeljem ovih Uvjeta. Domaćin koji stoji iza ove internetske stranice cijeni i štiti Vašu privatnost.

Koje osobne podatke skupljamo od posjetitelja naše web stranice?

Prilikom prijave na newsletter (sustav za primanje obavijesti) pohranjujemo vašu e-mail adresu, ime i prezime kojim ste se poslali upit iznajmljivaču, a koje ne mora nužno odgovarati vašem stvarnom imenu, IP adresu, s vremenom prijave i potvrde.

Prikupljaju se samo oni osobni podaci koji su bitni za ostvarivanje svrhe zbog koje klijenti koriste naše usluge i opseg prikupljenih podataka neće biti veći od onoga što je nužno da bi se postigla takva svrha, odnosno klijentu pružila usluga.

Ne odgovaramo za krivo unešene podatke poput pogrešne e-mail adrese ili krivo unešenog imena.

Navedeno uključuje:

Podatke koje klijenti unesu putem online formulara ili koje unesu na neki drugi način prilikom korištenja naših usluga (primjerice putem telefona ili e-pošte) uključujući i osobne podatke (ime, adresu, telefonski broj, sredstvo plaćanja itd.),

Podatke koju su poslani ili automatski generirani (primjerice datum i vrijeme korištenja usluge, slanja upita, aktualna i prethodno korištena stranica, IP adresa, podaci koji se odnose na korišteni preglednik, šifra naprave, aktualnu lokaciju, ako je na te informacije dana privola)

Prikupljanje i svrha obrade podataka

Prikupljamo podatke prilikom slanja upita iznajmljivačima.

Našu internetsku stranicu možete koristiti bez otkrivanja Vaših osobnih podataka. Niste obavezni pružiti nam Vaše osobne podatke kao uvjet korištenja naše internetske stranice, osim ukoliko je to potrebno kako bi Vam odgovorili na upit, poslali Vam ponudu ili pružili uslugu u skladu s Vašim zahtjevom.

Privatni iznajmljivač Damir Miljković može koristiti podatke klijenata koje prikupi u sljedeće svrhe:

Pribavljanje usluga koje nudi domaćin

Za analizu statistike koje se odnose na primjerice, količinu pokazanog interesa klijenata za određeni proizvod ili uslugu koje nudi domaćin

Internu kontrolu kvalitete

Održavanja i razvoja odnosa s klijentima

Garancije sigurnosti i dostupnosti sustava i podataka domaćina

Prevenciju, otkrivanje i sprečavanje bilo kakve zloupotrebe

Daljnje svrhe mogu proizaći iz danih okolnosti ili zakonskih obveza, ili mogu biti potrebne u sklopu prikupljanja odgovarajućih podataka.

Koliko dugo zadržavamo Vaše podatke?

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršavanje legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja. Podatke klijenata vezane za određene usluge koje im pruža domaćin čuvamo za vrijeme trajanja pružanja usluge. U slučaju odbijenih ponuda, podatke vezane uz ponudu čuvamo godinu dana, ukoliko od nas zatražite brisanje, podaci će odmah biti izbrisani.

Osobne podatke klijenata koji nam više nisu potrebni ili se nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način.

Pravo uvida i ispravka

Vezano za sve Vaše podatke koji su kod nas pohranjeni, imate pravo na uvid, te pravo ispravka, dopune i brisanja istih kada su nepotpuni, netočni i neažurni. Za sve navedeno dovoljno je samo da nam pošaljete zahtjev na e-poštu: bajka@fairytale.com.hr

Djeca

Vodeći računa o važnosti zaštite privatnosti djece na našoj Internet stranici ne prikupljamo, ne obrađujemo i ne koristimo informacije o osobama za koje nam je poznato da su mlađe od 18 godina bez prethodne i vjerodostojne privole zakonskog zastupnika. Zakonski zastupnik ima pravo i može zahtijevati uvid u informacije koje je dalo dijete te može zahtijevati da se one obrišu.

Kako koristimo vaše podatke?

Vaše podatke koje prikupljamo slanja upita iznajmljivačima i pregleda stranica koristimo u slijedeće svrhe:

  • za dostavu servisnih informacija
  • za analitiku posjeta stranicama
Kako štitimo podatke o posjetiteljima?

Naše web stranice su redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi vas posjet bio što sigurniji.

Vaši osobni podaci čuvaju se iza osigurane mreže te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima te su dužni čuvati informacije tajnima.

Kolačići (eng. cookies)

Kolačići su male datoteke koje stranica ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika (ukoliko mu dopustite), a koji omogućuje sustavu stranice ili pružatelju usluga prepoznavanje vašeg ​​preglednika, te zadrže i zapamte određene informacije. Oni se, također, koriste kako bi nam pomogli u razumijevanju vaših postavki temeljenih na prethodnoj ili trenutnoj aktivnosti na stranici, što nam omogućava pružanje vama boljih usluga. Kolačiće, također, koristimo za pomoć pri prikupljanju sveobuhvatnih podataka o prometu na stranici i interakciji, a sve kako bismo mogli ponuditi bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Prigodom korištenja, tj. posjeta www.fairytale.com.hr, poslužitelj pohranjuje određene informacije u obliku “kolačića” (“cookie”) na računalu / mobilnom uređaju Korisnika. “Kolačići” se koriste za prepoznavanje Korisnika u tijeku njegovog jednog spajanja i nakon toga se brišu.

“Kolačić” je skup podataka koje generira poslužitelj mrežnih stranica, a koje internetski preglednik sprema na disk Korisnika u obliku male tekstualne datoteke. “Kolačić” se ne može koristiti za pokretanje programa ili unošenje virusa na Korisnikovo računalo.

Poslužitelji pri posjeti www.fairytale.com.hr stranicama koriste tip cookie-a poznat pod nazivom “privremeni kolačić” (“session based cookie”), a koji se postavlja na Korisnikovo računalo samo tijekom trajanja njegova posjeta www.fairytale.com.hr web stranicama i omogućuje mu da se učinkovitije služi tim stranicama te automatski istječe kada zatvori svoj preglednik.
U “kolačiću” se ne pohranjuju informacije o telefonskome broju, računu ili drugim detaljima i tim se informacijama ne može pristupiti. Domaćin  korištenjem “kolačića” ni na koji način ne prikuplja informacije u vezi s korištenjem računala ili pregledavanjem drugih stranica na internetu Korisnika. S obzirom na to da se “kolačić” nalazi na računalu Korisnika, domaćim ga ne može pronaći ako Korisnik posjeti web stranice s nekoga drugog računala.
“Privremeni kolačići” standardno se koriste u mrežnim aplikacijama koje Korisniku nakon identifikacije moraju omogućiti autorizirani pristup privatnim poslužiteljima. Ovo je rješenje uvjetovano tehnologijom izrade mrežnih aplikacija te ga rabe i web stranice koje za ispravno funkcioniranje u pregledniku zahtijevaju od Korisnika da postavi “privremeni kolačić” koji je aktivan tijekom korištenja www.fairytale.com.hr.
Korisnik ima mogućnost prihvaćanja ili odbijanja “kolačića” putem postavki internet preglednika. U slučaju da korisnik odbije prihvaćanje “kolačića” postoji mogućnost da neki dijelovi ili funkcionalnosti www.fairytale.com.hr stranice neće funkcionirati na korisničkom računalu / mobilnom uređaju. Iz navedenog razloga savjetuje se korištenje “kolačića” prilikom posjete www.fairytale.com.hr stranica. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića.

Za što mi koristimo kolačiće?
  • razumijevanje i spremanje korisnikovih postavki u svrhu budućih posjeta,
  • prikupljanje sveobuhvatnih podataka o prometu i interakcijama na stranici kako bi ponudili bolje korisničko iskustvo i alate u budućnosti.

Također možemo koristiti usluge pouzdane treće strane koji prate te podatke u naše potrebe.
Možete odabrati da vas vaše računalo upozori svaki put kada je kolačić poslan ili možete izabrati da isključite sve kolačiće.  

Ako korisnik onemogući kolačiće u svom pregledniku:

Ako onemogućite kolačiće, neke značajke bit će onemogućene. To će isključiti neke od značajki koje čine vaše korisničko iskustvo na našim stranica učinkovitije i neke od naših usluga neće raditi ispravno.

Ova internetska stranica koristi dvije vrste kolačića: neophodni kolačići, koji su neophodni za rad web stranice ili spremanje Vaše privole u vezi kolačića, te kolačići za analitiku.

Neophodni kolačići

Kolačići za analitiku prikupljaju podatke o tome kako posjetitelji koriste našu internetsku stranicu, a potom kako smo već naveli pomoću usluge Google Analytics dobivamo rezultat posjećenosti stranice u anonimnom obliku koji nam pomaže u povećavanju funkcionalnosti internetske stranice i otkrivanju koji je dio internetske stranice najzanimljiviji posjetiteljima. Kolačiće za analitiku koristimo samo uz Vašu prethodnu privolu.

Neizravno prikupljanje podataka

1. Putem kolačića – korisniku se dodjeljuje jedinstveni identifikator putem cookie metode (Više pod “Kolačići”)
2. Ostale skupne podatke vezane uz korisničko korištenje web stranica putem Google
Analytics-a, Facebook pixela)

Objava prema trećim stranama i poveznice trećih strana - linkovi

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke.

Povremeno, prema vlastitom nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi informaciju ili uslugu treće strane na našim stranicama. Stranice trećih strana imaju odvojena i nezavisna pravila o privatnosti. Stoga nemamo odgovornost za sadržaj i aktivnosti na tim stranicama. Ipak, želimo zaštititi integritet naše stranice i dobrodošle su bilo kakve povratne informacije o tim stranicama. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na našim internetskim stranicama.

Google analitika

Zajedno s dobavljačima (trećom stranom), kao što je Google koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastaviti podatke o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama, analizirali koliko je svaka od stranica korisna posjetitelju te na taj način poboljšali naše internetske stranice i vaše korisničko iskustvo.

Pristajemo na sljedeće:

  • korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno,
  • nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo poveznicu na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice,
  • naša poveznica na Izjavu o privatnosti uključuje riječ “privatnost” i može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem e-maila, razgovora s nama ili slanjem upita.

Zaštita od spam-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

  • slanja informacija, odgovora na upite, i/ ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,

možda ćemo vam slati dodatne informacije vezane uz naše poslovanje

U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:

  • nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese,
  • identificirati poruku kao oglas na neki prihvatljiv način.
Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku:

Kuća za odmor bajka & Čarolija
+385 99 4348 144
bajka@fairytale.com.hr

www.fairytale.com.hr

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili sugestija ili smatrate da Vam je povrijeđeno neko pravo, molimo Vas da nam se javite putem e-pošte bajka@fairytale.com.hr, ili na adresu: Privatni iznajmljivač Damir Miljković, Vranov dol 51, 10450 Jastrebarsko, kontakt osoba je Damir Miljković.

Vranov dol 51 A i 51 B, Jastrebarsko

Doživi svoju Bajku sa nama!